Valikko

Salla 20.10.2021

UutisiaJoulu alkaa lähestyä hurjaa vauhtia ja Pompuliinissa on ollut jo täysi tohina käynnissä. Syksyn kiireet on meinannut viedä kaiken huomion siitä että ei ole ehtinyt edes sivuille päivittämään! Tuotteita on tilattu mukavasti ja olen siitä erittäin kiitollinen! Joulukuun alussa on tulossa joulumyyjäiset Tallipihalla Tampereella ja Pompuliini on siellä mukana 4-5.12. mikäli vain olosuhteet ja kelit sen sallivat! Nyt on hyvä aika miettiä mitä ihanuuksia haluaisit tilata läheisillesi tai itsellesi pukinkonttiin ja laittaa tilauksia ajoissa tulemaan! Joulutuotteet päivittyvät sivuille vielä tämän kuun aikana!

-Salla-

Salla 15.08.2021

UutisiaKesä meni niin hurjan nopeasti ja syksy koitti että Pompuliinissakaan ei meinattu mukana pysyä! Nyt on kuitenkin uudet nettisivut päivitetty ja paljon uusia ihania tuotteita lisätty sivuille. Paljon on myös poistunut tuotteita. Syksyllä on tulossa Tallipihan syysmarkkinat, niistä lisätietoja tapahtumat osiossa! Syksy tuo mukanaan paljon uusia tuotteita, kokeiluja ja jänniä juttuja! Pysy siis kuulolla ja seuraa somea ja verkkosivuja! Ihanaa syksyä!

-Salla-

Salla 02.07.2021

UutisiaKesä on täällä ja kelit on hellinyt enemmän ja vähemmän meitä kaikkia! Itse en ole niin kovan helteen ystävä koska silloin ei jaksa paljon tehdä edes käsitöitä, mutta aina sitä jotain jaksaa ilta viileällä. Kovasti olen myös mökillä nyt tehnyt töitä ja nauttinut mökin ja luonon rauhasta ja pyrkinyt olemaan vastuullisesti ja turvassa koronan suhteen.

Ensiviikolla starttaa Pompuliinin kesäkiertue ja ensimmäisenä kohteena on Vaasan kauppatori! Tarkoitus on olla kauppatorilla 8.7.2021 klo 08.00-18.00. Kaikki on kuitenkin ilma riippuvaista ja koronariippuvaista mutta mikäli mikään ei peruuta tai tule esteeksi niin tuolloin löydät Pompuliinin kojun keskeltä Vaasan kauppatoria! Tule siis viettämään sinne ihana kesäpäivä! Kortti ja käteinen käyvät kumpikin maksuvälineenä :)

Seuraavaa kesäkiertue kaupunkia ei ole vielä päätetty mutta seuraamalla sivuja ja somea niin sieltä löytyy varmasti informaatiota!

Verkkokauppa palvelee edelleen 24/7 ja tilaukset pyritään toimittamaan mahdollisimman nopealla aikataululla :) Yleensä vastaan sinulle saman vuorokauden kuluessa tilauksesta, mutta nyt on muutama tapaus ollut että en ole saanut sähköpostia joten ole vain sinnikkäästi yhteydessä, ellei minusta ala mitään kuulumaan!

Ihanaa kesää kaikille!

-Salla-

Salla 04.04.2021

UutisiaKevät on edennyt jo pitkälle ja Pompuliinissakin ehdittiin viettää kaksivuotiset syntymäpäivät! Kovasti jo kesää odotellaan ja kaikenlaiset uudet projektit ovat tekeillä! Paljon uusia kesäkoruja, pehmoleluja, laukkuja ja muita ihanuuksia tulossa myyntiin ja myös suuntana kesäkuussa Tallipihan kesäkauden avajaiset jotka pidetään 6.6.2021! Toivotaan että tapahtuma järjestyy ja pääsen pitkästä aikaa esittelemään teille livenä kaikkia ihania uutuuksia. Voit edelleen laittaa minulle myös viestiä jos toiveissa on jokin sinulle kustomoitu koru, avainnauha tai vastaava niin katsotaan mitä voidaan tehdä! Ihanaa kevättä kaikille!

-Salla-

Salla 16.02.2021

UutisiaPitkä ja kylmä tammikuu on jo takanapäin ja kevät aurinko alkaa hiljalleen paistelemaan jo taivaalla. Pompuliinissa puhaltelee uusia tuulia kun se aloitti yhteistyön Lankakauppa Villa Pallon kanssa! Pompuliinin silmukkamerkkituotteita on nyt myös saatavana Pirkkalassa kauppakeskus Veskassa olevasta Villa Pallo lankakaupasta osoitteesta Saapastie 2, 33950 Pirkkala. Tuotteita löytyy myös heidän nettisivuiltaan www.villapallo.fi Myös uusia keväisiä tuotteita lisätään hiljalleen sivuille ja toivottavasti kevään korvalla on tulossa myös tapahtumia johon Pompuliini osallistuu. Nyt kuitenkin kuumimmat myynnit tapahtuu verkkokaupanvälityksellä! Ihanaa kevättä kaikille!

-Salla-

Salla 19.01.2021

UutisiaUusi vuosi ja uusia juttuja! Vuosi on alkanut rauhallisesti ja Pompuliinissa on hiljalleen orientoiduttu uusiin juttuihin ja kokeiltu erilaisia uusia tekniikoita. Tässä mm. kauniita pieniä rintakoruja ja niihin sopivia korviksia! Tuotteet on tehty fimomassasta ja pienet koristeet ja kukat on tehty myös kaikki käsin. Uusia tuotteita tipahtelee pitkin alkuvuotta verkkosivuille! Jos sinulla on jotain mitä kaipaisit tuotevalikoimaan laita rohkeasti vain viestiä! Rauhallista ja turvallista vuoden alkua kaikille ja toivotaan että näemme tänä kesänä tapahtumissa ja toreilla!

-Salla-

Salla 19.12.2020

UutisiaPompuliinissa rauhoitutaan hiljalleen joulun viettoon ja palataan taas ensi vuonna uusin voimin ja ideoin kohti uutta ja parempaa vuotta! Toivotaan että ensi vuonna pääsee enemmän kohtaamaan teitä asiakkaita livenä toreilla ja tapahtumissa! Hyvää ja rauhallista ja turvallista joulua!

-Salla-

Salla 18.11.2020

UutisiaJoulu tulla huristelee kovalla vauhdilla ja Pompuliinissa tehdään uusia juttuja! Nyt on aika alkaa miettiä mitä tilaa pukinkonttiin Pompuliinin verkkokaupasta! Viimeiset verkkokauppatilaukset otetaan vastaan 18.12.2020 jonka jälkeen Pompuliinissa lähdetään joulunviettoon. Tee siis tilauksesi viimeistään silloin niin tuote ehtii vielä postitse jouluksi perille :) Uutuus tuotteita on taas tullut ja koti ja sisustus osastolla on tullut paljon uusia ekotuotteita joista saa kivan ekolahjan. Vaikka tiskiliina, vanulaput ja pesupussi samaan pakettiin! Ihanaa joulunodotusta kaikille!

-Salla-

Salla 2.11.2020

UutisiaKolme yötä Popaalin joulutoriin! Pompuliinin verkkokaupassa kaikki joulutorin aikana tehdyt tilaukset toimituskuluitta ja tarjous koskee vain verkkokaupan tuotteita ja tilauksia kotimaahan. Tarjous päättyy 8.11 klo 23. Joulutorin muut yritykset ja tarjoukset ja ihanat tuotteet löytyy Facebookista paikasta https://www.facebook.com/groups/POPAALI

-Salla-

Salla 12.10.2020

UutisiaPompuliinissa on alkanut tohinalla joulukiireet! Pompuliini on osallistumassa kahteen eri joulutapahtumaan. Ensimmäinen on verkossa järjestettävä virtuaalinen joulutori joka kulkee nimellä Popaalin joulutori. Tapahtuma on 5.-8.11.2020. Toinen tapahtuma on Tampereen Tallipihalla järjestettävä joulutori 5.12.2020! Nämä kummatkin tapahtumat ovat tuoneet paljon jouluisia kiireitä Pompuliiniin ja täällä on yritetty virittäytyä jo jouluisiin tunnelmiin syksyn ilmoista huolimatta. Onneksi vielä on rutkasti aikaa toteuttaa uusia ideoita ja hioa vanhoja :) Mikäli sinulla on ajatuksissa tilata Pompuliinista joululahjoja suosittelen niiden tilausta ajoissa, että ehtivät toimitukseen ennen joulun pahimipa kiireitä! Pompuliini pyrkii silti toteuttamaan kaikki tilaukset ja toivett aikarajojen puitteissa. Ihanaa syksyä kaikille ja pysykää turvassa ja terveenä koronatilanteesta huolimatta!

-Salla-

Salla 31.8.2020

UutisiaSyksy ja pimeät illat jo saapuvat. Pompuliinissa on ollut kiirettä tilaustöitä tehden ja uusia tuotteita suunnitellen :) Uusina tuotteina ovat mm. bambua ja puuvillaa sisältävät ekologiset tiskiliinat sekä tiskiliinaripustimet. Myös uutuutena on tänä vuonna virkatut heijastimet jotka heijastavat kaksipuoleisesti. Tulossa myös heijastavia avainnauhoja ja lisää kaikkea ihanaa hiuksiin! Pompuliini osallistuu myös Tallipihan suureen käsityöläistapahtumaan 3.-4.10.2020 mikäli koronatilanne sen sallii. Oikein ihanaa syksyä kaikille ja pysykää turvassa!

-Salla-

Salla 5.7.2020

UutisiaKesä mennä huristelee kovaa kyytiä eteenpäin ja Pompuliinissakin on vähän lomailtu ja kierrelty ympäri kaunista Suomea :) Monta ihanaa käsityöpaikkaa on nähty ja monta on vielä näkemättä. Pompuliinin verokkauppa kuitenkin palvelee sinua koko kesän ja sähköpostitse voi laittaa viestiä ja kysymyksiä jos jotain herää mielelle :) Oikein ihanaa kesää kaikille!

-Salla-

Salla 4.6.2020

UutisiaKässämessut alkaa huomenna!!! Messut tapahtuvat Facebookissa ryhmässä kässämessutnetissä MESSUHALLI. Pompuliini tarjoaa ilmaiset postikulut messujen ajan 5.-7.6.2020! Kaikki tuotteet postitetaan kirjepostilla, joten ne tulevat sinulle kotiovelle! Mikäli jokin tuote loppuu messujen aikana, ilmoitan siitä sinulle ja valmistan sinulle haluamasi tuotteen mahdollisimman nopeasti! Ihania messuja!!!

-Salla-

Salla 9.5.2020

UutisiaUusia ihania ja kesäisiä koruja valmistuu hurjaa vauhtia kesäisiä kässämessujanetissä tapahtumaa ajatellen! Tuotteet ovat toki jo nyt myynnissä mutta niitä saa myös messuilla!

-Salla-

Salla 14.4.2020

UutisiaPääsiäinen on ohitse ja arki on taas koittanut Pompuliinissa :) Innostuin pääsiäisenä virkkaamaan erilaisia uusia juttuja ja laitoin niitä nyt verkkokauppaan. Niitä on tulossa vielä paljon lisää sillä nyt on vain sitä aikaa kun kaikkien pitää olla kotona ja tehdä etätöitä. Koronakriisistä huolimatta Pompuliinin toiminta on jatkunut normaalisti ja muistutan edelleen että kaikki tilaamasi tuotteet tulevat kotiovellesi asti ja toimituskulut on vain 2,90€! Lisää tuotteita tulossa pian!

-Salla-

Salla 1.4.2020

Uutisia-Salla-

Salla 30.3.2020

UutisiaPompuliinissa alkoi tänään synttäriviikot! Facebookin puolella pyörähti käyntiin myös arvonta! Käy tykkäämässä sivusta ja valitse sinulle mieluisin tuote ja kommentoi facebook päivitystä ja olet mukana arvonnassa! Suuri kiitos myös kaikille kässämessutnetissä tapahtumaan osallistuneille, sekä järjestäjille että teille ihanille asiakkaille!

-Salla-

Salla 17.3.2020

UutisiaPompuliini osallistuu verkossa järjestettävään kässämessut netissä tapahtumaan 27.-29.3.2020! Tapahtuma on kokonaisuudessaan netissä ja yritysten omissa verkkokaupoissa. Kaikki Pompuliinin tuotteet toimitetaan kirjepostina kotiisi, tällöin sinun ei tarvitse hakea tilaustasi postista tai pakettiautomaatilta. Lisätietoa tapahtumasta ja mukana olevista yrityksistä täällä https://www.kässämessutnetissä.fi.

-Salla-

Salla 10.3.2020

UutisiaPaljon uusia ihania tuotteita päivitetty sivuille! Nyt myös uutuutena hopeasormukset joiden kokoa voit itse säätää. Muita uutuuksia on myös niin rannekoruissa kuin herkkukoruissakin! Kevät tekee kovaa vauhtia jo tuloaan ja Pompuliinikin valmistautuu jo kevään ja kesän myyntitapahtumiin! Ainakin näemme Tampereen Tallipihalla taas toukokuussa! Myös Tammelan torilla tulen viettämään kesällä paljon aikaa joten siellä myös voit kohdata Pompuliinin. Verkkokauppa palvelee sinua edelleen 24/7 ja älä epäröi laittaa viestiä mikäli haluaisit jonkun sinulle yksilöidyn korun!

Uutuutena nyt myös että kaikki roikkuvat ja nappirkovakorut on mahdollista saada myös reiättöminä! Nappikorvakorut toimivat magneetilla, jotka eivät purista ja kiristä tai aiheuta allergiaa ja roikkuvat korvakorut ovat klipsumalliset jotka eivät myöskään purista. Kaikki reiättömät ovat myös nikkelivapaita.

-Salla-

Salla 13.2.2020

UutisiaFacebookissa käynnistyi ystävänpäivä arvonta! Käy osallistumassa arvontaa ja voit voittaa avainnauhan itsellesi ja ystävällesi! Arvonta suoritetaan huomenna 14.2.2020 klo 22:00!

-Salla-

Salla 1.2.2020

UutisiaVerkkosivut on uudistettu ja freesattu! Nyt löydät helpommin tuotteet eri aihealueista. Myös uusia tuotteita on lisätty sivuille! Tammikuu on mennyt kirjanpidollisissa merkeissä ja nyt vihdoin kun ne on saatu tehtyä voi taas keskittyä täysipainoisesti pelkästään korujen tekemiseen ja uusien ihanien tuotteiden ideointiin! Lähempänä ystävänpäivää somessa tapahtuu jotain jännää, kannattaa siis tarkkailla sometilejä Facebookkia ja Instagramia!

-Salla-

Salla 2.1.2020

UutisiaUusi vuosi ja uudet kujeet! Pompuliinissa heräillään hiljalleen uuteen vuoteen ja työt jatkuvat :) Uusia tuotteita tulossa lähiaikoina! Seuraa siis somea sekä Instagramia että Facebookkia ja verkkosivuja niin pysyt ajantasalla :) Ihanaa vuoden alkua kaikille!

-Salla-

Salla 22.12.2019

UutisiaHyvää ja rauhaullista joulua kaikille sekä onnellista uutta vuotta 2020!

-Salla-

Salla 3.12.2019

UutisiaKiitos kaikille Tampereen Tallipihan joulutorilla mukana olleille apulaisille ja etenkin teille asiakkaille! Oli huippupäivä! Alla vielä muutama kuva herkullisesta myyntipöydästä! Vielä ehdit tilaamaan pukinkonttiin mieluisia lahjoja!

-Salla-

Salla 2.11.2019

UutisiaPompuliinissa on alkanut jo jouluvalmistelut täydellä teholla ja uusia tuotteita syntyy vauhdilla. Pompuliini osallistuu Tampereen Tallipihan joulutori tapahtumaan 30.11-1.12.2019! Tule siis paikalle ihailemaan jouluisia tuotteita ja kokemaan joulun lämmin tunnelma ja ostamaan joululahjat ajoissa pukinkonttiin!

-Salla-

Salla 8.10.2019

UutisiaUutta kokeilua Pompuliinissa. Innostuin tekemään riipuksia ja niihin sopivia korvakoruja. Tässä ensimmäinen valmis tuotos metsäisellä kettu aiheella :) Luvassa paljon lisää malleja ja teemoja! Riipus ja korvakorut tullaan myymään vain yhdessä.

-Salla-

Salla 17.9.2019

UutisiaAiemmasta ilmoituksesta poiketen Pompuliini ei valitettavasti pääse Tallipihan suureen käsityöläistapahtumaan. Tulossa kuitenkin paljon uusia tuotteita verkkokauppaan ja lähiaikoina myös arvonta facebookissa joten pysykää kuulolla! :) Ihanaa syksyä kaikille!

-Salla-

Salla 15.8.2019

UutisiaTampereen Tallipihan elojuhlassa mm. näitä ihania tuotteita tarjolla! Elojuhla on 25.8.2019 klo. 11:00-17:00!

-Salla-

Salla 2.8.2019

UutisiaPompuliini Tampereen Tallipihan Elojuhlassa 25.8.2019 klo. 11:00-17:00!

-Salla-

Salla 21.7.2019

UutisiaPompuliini Tampereen Tammelan torilla maanantaina 22.7 alkaen klo 08:00. Maksuksi käy kortti ja käteinen.

-Salla-

Salla 18.7.2019

UutisiaPompuliini Tampereen Tammelan torilla perjantaina 19.7 alkaen klo 09:00. Maksuksi käy kortti ja käteinen.

-Salla-

Salla 7.7.2019

UutisiaSään salliessa Pompuliini Tampereen Tammelan torilla torstaina 18.7 alkaen klo 08:00. Maksuksi käy kortti ja käteinen.

-Salla-

Salla 25.6.2019

UutisiaKoska on luvattu kovia vesisateita ja huonoa ilmaa tälle viikolle, pompuliinin toripäivä siirtyy heinäkuulle. Tarkemman viikon ja päivän ilmoitan lähipäivinä kunhan sää sen sallii :)

-Salla-

Salla 18.6.2019

UutisiaPompuliini suuntaa sään salliessa ensiviikon torstaina 27.6.2019 Tampereen Tammelan torille myymään klo 08:00-14:00! Maksuksi käy sekä kortti että käteinen. Mukana näitä ihania "karkkipusseja" ja paljon muuta! Tervetuloa

-Salla-

Salla 27.5.2019

UutisiaUusia ihania kesätuotteita saapuu pian verkkokauppaan! Tässä jo hieman maistiaisia niistä!

-Salla-

Salla 13.5.2019

UutisiaPompuliinissa alkaa juhlaviikot! Kaikki tuotteet -20% alennuksella alkaen tästä päivästä jatkuen 20.5.2019 asti! Alennus koskee vain verkkokaupassa olevia valmiita tuotteita.

-Salla-

Salla 11.5.2019

UutisiaUusi kortinlukija saapui yritykselle! Tämä siis mahdollistaa korttimaksut ja lähimaksun kun rantaudumme pian kesätoreille myymään! Alustava suunitelma on mennä Tampereen Tammelan torille kesäkuussa. Tästä infoa myöhemmin! Ihanaa kesää kaikille!

-Salla-

Salla 1.5.2019

UutisiaYrityksen yksiuukautispäivän kunniaksi facebookin puolella pyörähti käyntiin arvonta! Käy katsomassa mitä siellä arvotaan ja ota osaa kilpailuun!

-Salla-

Salla 23.4.2019

UutisiaKevät ja kesä lähestyvät hurjaa vauhtia! Pääsiäisloman aikana syntyi paljon uusia ihania tuotteita joita löydät sivuilta. Uutuus tuotteina mm. kauniit nilkkarenkaat kesän rantakeleihin! Muistathan että voit myös pyytää itsellesi tuotteen joita ei näiltä sivuilta vielä löydy. Suunnittelen mielelläni uniikkeja koruja juuri sinua varten! Ihanaa kevättä!

-Salla-

Salla 6.4.2019

UutisiaUusia keväisiä materiaaleja, mitähän kaikkea ihanaa näistä tulee?!

-Salla-

Salla 1.4.2019

UutisiaTervetuloa tutustumaan uusiin ihaniin sivuihini!

-Tmi Pompuliini-

Ole yhteydessä!

Salla Sallinen

salla.sallinen(a)pompuliini.fi


Lähetä viesti. Vastaan mahdollisimman pian.

EN ole robotti
Kissa

Yhteystiedot


Tänään on


Tapahtumia

Tallipihan joulutori 4-5.12.2021

Pompuliini

Salla 20.10.2021

UutisiaJoulu alkaa lähestyä hurjaa vauhtia ja Pompuliinissa on ollut jo täysi tohina käynnissä. Syksyn kiireet on meinannut viedä kaiken huomion siitä että ei ole ehtinyt edes sivuille päivittämään! Tuotteita on tilattu mukavasti ja olen siitä erittäin kiitollinen! Joulukuun alussa on tulossa joulumyyjäiset Tallipihalla Tampereella ja Pompuliini on siellä mukana 4-5.12. mikäli vain olosuhteet ja kelit sen sallivat! Nyt on hyvä aika miettiä mitä ihanuuksia haluaisit tilata läheisillesi tai itsellesi pukinkonttiin ja laittaa tilauksia ajoissa tulemaan! Joulutuotteet päivittyvät sivuille vielä tämän kuun aikana!

-Salla-

Salla 15.08.2021

UutisiaKesä meni niin hurjan nopeasti ja syksy koitti että Pompuliinissakaan ei meinattu mukana pysyä! Nyt on kuitenkin uudet nettisivut päivitetty ja paljon uusia ihania tuotteita lisätty sivuille. Paljon on myös poistunut tuotteita. Syksyllä on tulossa Tallipihan syysmarkkinat, niistä lisätietoja tapahtumat osiossa! Syksy tuo mukanaan paljon uusia tuotteita, kokeiluja ja jänniä juttuja! Pysy siis kuulolla ja seuraa somea ja verkkosivuja! Ihanaa syksyä!

-Salla-

Salla 02.07.2021

UutisiaKesä on täällä ja kelit on hellinyt enemmän ja vähemmän meitä kaikkia! Itse en ole niin kovan helteen ystävä koska silloin ei jaksa paljon tehdä edes käsitöitä, mutta aina sitä jotain jaksaa ilta viileällä. Kovasti olen myös mökillä nyt tehnyt töitä ja nauttinut mökin ja luonon rauhasta ja pyrkinyt olemaan vastuullisesti ja turvassa koronan suhteen.

Ensiviikolla starttaa Pompuliinin kesäkiertue ja ensimmäisenä kohteena on Vaasan kauppatori! Tarkoitus on olla kauppatorilla 8.7.2021 klo 08.00-18.00. Kaikki on kuitenkin ilma riippuvaista ja koronariippuvaista mutta mikäli mikään ei peruuta tai tule esteeksi niin tuolloin löydät Pompuliinin kojun keskeltä Vaasan kauppatoria! Tule siis viettämään sinne ihana kesäpäivä! Kortti ja käteinen käyvät kumpikin maksuvälineenä :)

Seuraavaa kesäkiertue kaupunkia ei ole vielä päätetty mutta seuraamalla sivuja ja somea niin sieltä löytyy varmasti informaatiota!

Verkkokauppa palvelee edelleen 24/7 ja tilaukset pyritään toimittamaan mahdollisimman nopealla aikataululla :) Yleensä vastaan sinulle saman vuorokauden kuluessa tilauksesta, mutta nyt on muutama tapaus ollut että en ole saanut sähköpostia joten ole vain sinnikkäästi yhteydessä, ellei minusta ala mitään kuulumaan!

Ihanaa kesää kaikille!

-Salla-

Salla 04.04.2021

UutisiaKevät on edennyt jo pitkälle ja Pompuliinissakin ehdittiin viettää kaksivuotiset syntymäpäivät! Kovasti jo kesää odotellaan ja kaikenlaiset uudet projektit ovat tekeillä! Paljon uusia kesäkoruja, pehmoleluja, laukkuja ja muita ihanuuksia tulossa myyntiin ja myös suuntana kesäkuussa Tallipihan kesäkauden avajaiset jotka pidetään 6.6.2021! Toivotaan että tapahtuma järjestyy ja pääsen pitkästä aikaa esittelemään teille livenä kaikkia ihania uutuuksia. Voit edelleen laittaa minulle myös viestiä jos toiveissa on jokin sinulle kustomoitu koru, avainnauha tai vastaava niin katsotaan mitä voidaan tehdä! Ihanaa kevättä kaikille!

-Salla-

Salla 16.02.2021

UutisiaPitkä ja kylmä tammikuu on jo takanapäin ja kevät aurinko alkaa hiljalleen paistelemaan jo taivaalla. Pompuliinissa puhaltelee uusia tuulia kun se aloitti yhteistyön Lankakauppa Villa Pallon kanssa! Pompuliinin silmukkamerkkituotteita on nyt myös saatavana Pirkkalassa kauppakeskus Veskassa olevasta Villa Pallo lankakaupasta osoitteesta Saapastie 2, 33950 Pirkkala. Tuotteita löytyy myös heidän nettisivuiltaan www.villapallo.fi Myös uusia keväisiä tuotteita lisätään hiljalleen sivuille ja toivottavasti kevään korvalla on tulossa myös tapahtumia johon Pompuliini osallistuu. Nyt kuitenkin kuumimmat myynnit tapahtuu verkkokaupanvälityksellä! Ihanaa kevättä kaikille!

-Salla-

Salla 19.01.2021

UutisiaUusi vuosi ja uusia juttuja! Vuosi on alkanut rauhallisesti ja Pompuliinissa on hiljalleen orientoiduttu uusiin juttuihin ja kokeiltu erilaisia uusia tekniikoita. Tässä mm. kauniita pieniä rintakoruja ja niihin sopivia korviksia! Tuotteet on tehty fimomassasta ja pienet koristeet ja kukat on tehty myös kaikki käsin. Uusia tuotteita tipahtelee pitkin alkuvuotta verkkosivuille! Jos sinulla on jotain mitä kaipaisit tuotevalikoimaan laita rohkeasti vain viestiä! Rauhallista ja turvallista vuoden alkua kaikille ja toivotaan että näemme tänä kesänä tapahtumissa ja toreilla!

-Salla-

Salla 19.12.2020

UutisiaPompuliinissa rauhoitutaan hiljalleen joulun viettoon ja palataan taas ensi vuonna uusin voimin ja ideoin kohti uutta ja parempaa vuotta! Toivotaan että ensi vuonna pääsee enemmän kohtaamaan teitä asiakkaita livenä toreilla ja tapahtumissa! Hyvää ja rauhallista ja turvallista joulua!

-Salla-

Salla 18.11.2020

UutisiaJoulu tulla huristelee kovalla vauhdilla ja Pompuliinissa tehdään uusia juttuja! Nyt on aika alkaa miettiä mitä tilaa pukinkonttiin Pompuliinin verkkokaupasta! Viimeiset verkkokauppatilaukset otetaan vastaan 18.12.2020 jonka jälkeen Pompuliinissa lähdetään joulunviettoon. Tee siis tilauksesi viimeistään silloin niin tuote ehtii vielä postitse jouluksi perille :) Uutuus tuotteita on taas tullut ja koti ja sisustus osastolla on tullut paljon uusia ekotuotteita joista saa kivan ekolahjan. Vaikka tiskiliina, vanulaput ja pesupussi samaan pakettiin! Ihanaa joulunodotusta kaikille!

-Salla-

Salla 2.11.2020

UutisiaKolme yötä Popaalin joulutoriin! Pompuliinin verkkokaupassa kaikki joulutorin aikana tehdyt tilaukset toimituskuluitta ja tarjous koskee vain verkkokaupan tuotteita ja tilauksia kotimaahan. Tarjous päättyy 8.11 klo 23. Joulutorin muut yritykset ja tarjoukset ja ihanat tuotteet löytyy Facebookista paikasta https://www.facebook.com/groups/POPAALI

-Salla-

Salla 12.10.2020

UutisiaPompuliinissa on alkanut tohinalla joulukiireet! Pompuliini on osallistumassa kahteen eri joulutapahtumaan. Ensimmäinen on verkossa järjestettävä virtuaalinen joulutori joka kulkee nimellä Popaalin joulutori. Tapahtuma on 5.-8.11.2020. Toinen tapahtuma on Tampereen Tallipihalla järjestettävä joulutori 5.12.2020! Nämä kummatkin tapahtumat ovat tuoneet paljon jouluisia kiireitä Pompuliiniin ja täällä on yritetty virittäytyä jo jouluisiin tunnelmiin syksyn ilmoista huolimatta. Onneksi vielä on rutkasti aikaa toteuttaa uusia ideoita ja hioa vanhoja :) Mikäli sinulla on ajatuksissa tilata Pompuliinista joululahjoja suosittelen niiden tilausta ajoissa, että ehtivät toimitukseen ennen joulun pahimipa kiireitä! Pompuliini pyrkii silti toteuttamaan kaikki tilaukset ja toivett aikarajojen puitteissa. Ihanaa syksyä kaikille ja pysykää turvassa ja terveenä koronatilanteesta huolimatta!

-Salla-

Salla 31.8.2020

UutisiaSyksy ja pimeät illat jo saapuvat. Pompuliinissa on ollut kiirettä tilaustöitä tehden ja uusia tuotteita suunnitellen :) Uusina tuotteina ovat mm. bambua ja puuvillaa sisältävät ekologiset tiskiliinat sekä tiskiliinaripustimet. Myös uutuutena on tänä vuonna virkatut heijastimet jotka heijastavat kaksipuoleisesti. Tulossa myös heijastavia avainnauhoja ja lisää kaikkea ihanaa hiuksiin! Pompuliini osallistuu myös Tallipihan suureen käsityöläistapahtumaan 3.-4.10.2020 mikäli koronatilanne sen sallii. Oikein ihanaa syksyä kaikille ja pysykää turvassa!

-Salla-

Salla 5.7.2020

UutisiaKesä mennä huristelee kovaa kyytiä eteenpäin ja Pompuliinissakin on vähän lomailtu ja kierrelty ympäri kaunista Suomea :) Monta ihanaa käsityöpaikkaa on nähty ja monta on vielä näkemättä. Pompuliinin verokkauppa kuitenkin palvelee sinua koko kesän ja sähköpostitse voi laittaa viestiä ja kysymyksiä jos jotain herää mielelle :) Oikein ihanaa kesää kaikille!

-Salla-

Salla 4.6.2020

UutisiaKässämessut alkaa huomenna!!! Messut tapahtuvat Facebookissa ryhmässä kässämessutnetissä MESSUHALLI. Pompuliini tarjoaa ilmaiset postikulut messujen ajan 5.-7.6.2020! Kaikki tuotteet postitetaan kirjepostilla, joten ne tulevat sinulle kotiovelle! Mikäli jokin tuote loppuu messujen aikana, ilmoitan siitä sinulle ja valmistan sinulle haluamasi tuotteen mahdollisimman nopeasti! Ihania messuja!!!

-Salla-

Salla 9.5.2020

UutisiaUusia ihania ja kesäisiä koruja valmistuu hurjaa vauhtia kesäisiä kässämessujanetissä tapahtumaa ajatellen! Tuotteet ovat toki jo nyt myynnissä mutta niitä saa myös messuilla!

-Salla-

Salla 14.4.2020

UutisiaPääsiäinen on ohitse ja arki on taas koittanut Pompuliinissa :) Innostuin pääsiäisenä virkkaamaan erilaisia uusia juttuja ja laitoin niitä nyt verkkokauppaan. Niitä on tulossa vielä paljon lisää sillä nyt on vain sitä aikaa kun kaikkien pitää olla kotona ja tehdä etätöitä. Koronakriisistä huolimatta Pompuliinin toiminta on jatkunut normaalisti ja muistutan edelleen että kaikki tilaamasi tuotteet tulevat kotiovellesi asti ja toimituskulut on vain 2,90€! Lisää tuotteita tulossa pian!

-Salla-

Salla 1.4.2020

Uutisia-Salla-

Salla 30.3.2020

UutisiaPompuliinissa alkoi tänään synttäriviikot! Facebookin puolella pyörähti käyntiin myös arvonta! Käy tykkäämässä sivusta ja valitse sinulle mieluisin tuote ja kommentoi facebook päivitystä ja olet mukana arvonnassa! Suuri kiitos myös kaikille kässämessutnetissä tapahtumaan osallistuneille, sekä järjestäjille että teille ihanille asiakkaille!

-Salla-

Salla 17.3.2020

UutisiaPompuliini osallistuu verkossa järjestettävään kässämessut netissä tapahtumaan 27.-29.3.2020! Tapahtuma on kokonaisuudessaan netissä ja yritysten omissa verkkokaupoissa. Kaikki Pompuliinin tuotteet toimitetaan kirjepostina kotiisi, tällöin sinun ei tarvitse hakea tilaustasi postista tai pakettiautomaatilta. Lisätietoa tapahtumasta ja mukana olevista yrityksistä täällä https://www.kässämessutnetissä.fi.

-Salla-

Salla 10.3.2020

UutisiaPaljon uusia ihania tuotteita päivitetty sivuille! Nyt myös uutuutena hopeasormukset joiden kokoa voit itse säätää. Muita uutuuksia on myös niin rannekoruissa kuin herkkukoruissakin! Kevät tekee kovaa vauhtia jo tuloaan ja Pompuliinikin valmistautuu jo kevään ja kesän myyntitapahtumiin! Ainakin näemme Tampereen Tallipihalla taas toukokuussa! Myös Tammelan torilla tulen viettämään kesällä paljon aikaa joten siellä myös voit kohdata Pompuliinin. Verkkokauppa palvelee sinua edelleen 24/7 ja älä epäröi laittaa viestiä mikäli haluaisit jonkun sinulle yksilöidyn korun!

Uutuutena nyt myös että kaikki roikkuvat ja nappirkovakorut on mahdollista saada myös reiättöminä! Nappikorvakorut toimivat magneetilla, jotka eivät purista ja kiristä tai aiheuta allergiaa ja roikkuvat korvakorut ovat klipsumalliset jotka eivät myöskään purista. Kaikki reiättömät ovat myös nikkelivapaita.

-Salla-

Salla 13.2.2020

UutisiaFacebookissa käynnistyi ystävänpäivä arvonta! Käy osallistumassa arvontaa ja voit voittaa avainnauhan itsellesi ja ystävällesi! Arvonta suoritetaan huomenna 14.2.2020 klo 22:00!

-Salla-

Salla 1.2.2020

UutisiaVerkkosivut on uudistettu ja freesattu! Nyt löydät helpommin tuotteet eri aihealueista. Myös uusia tuotteita on lisätty sivuille! Tammikuu on mennyt kirjanpidollisissa merkeissä ja nyt vihdoin kun ne on saatu tehtyä voi taas keskittyä täysipainoisesti pelkästään korujen tekemiseen ja uusien ihanien tuotteiden ideointiin! Lähempänä ystävänpäivää somessa tapahtuu jotain jännää, kannattaa siis tarkkailla sometilejä Facebookkia ja Instagramia!

-Salla-

Salla 2.1.2020

UutisiaUusi vuosi ja uudet kujeet! Pompuliinissa heräillään hiljalleen uuteen vuoteen ja työt jatkuvat :) Uusia tuotteita tulossa lähiaikoina! Seuraa siis somea sekä Instagramia että Facebookkia ja verkkosivuja niin pysyt ajantasalla :) Ihanaa vuoden alkua kaikille!

-Salla-

Salla 22.12.2019

UutisiaHyvää ja rauhallista joulua kaikille sekä onnellista uutta vuotta 2020!

-Salla-

Salla 3.12.2019

UutisiaKiitos kaikille Tampereen Tallipihan joulutorilla mukana olleille apulaisille ja etenkin teille asiakkaille! Oli huippupäivä! Alla vielä muutama kuva herkullisesta myyntipöydästä! Vielä ehdit tilaamaan pukinkonttiin mieluisia lahjoja!

-Salla-

Salla 2.11.2019

UutisiaPompuliinissa on alkanut jo jouluvalmistelut täydellä teholla ja uusia tuotteita syntyy vauhdilla. Pompuliini osallistuu Tampereen Tallipihan joulutori tapahtumaan 30.11-1.12.2019! Tule siis paikalle ihailemaan jouluisia tuotteita ja kokemaan joulun lämmin tunnelma ja ostamaan joululahjat ajoissa pukinkonttiin!

-Salla-

Salla 8.10.2019

UutisiaUutta kokeilua Pompuliinissa. Innostuin tekemään riipuksia ja niihin sopivia korvakoruja. Tässä ensimmäinen valmis tuotos metsäisellä kettu aiheella :) Luvassa paljon lisää malleja ja teemoja! Riipus ja korvakorut tullaan myymään vain yhdessä.

-Salla-

Salla 17.9.2019

UutisiaAiemmasta ilmoituksesta poiketen Pompuliini ei valitettavasti pääse Tallipihan suureen käsityöläistapahtumaan. Tulossa kuitenkin paljon uusia tuotteita verkkokauppaan ja lähiaikoina myös arvonta facebookissa joten pysykää kuulolla! :) Ihanaa syksyä kaikille!

-Salla-

Salla 15.8.2019

UutisiaTampereen Tallipihan elojuhlassa mm. näitä ihania tuotteita tarjolla! Elojuhla on 25.8.2019 klo. 11:00-17:00!

-Salla-

Salla 2.8.2019

UutisiaPompuliini Tampereen Tallipihan Elojuhlassa 25.8.2019 klo. 11:00-17:00!

-Salla-

Salla 21.7.2019

UutisiaPompuliini Tampereen Tammelan torilla maanantaina 22.7 alkaen klo 08:00. Maksuksi käy kortti ja käteinen.

-Salla-

Salla 18.7.2019

UutisiaPompuliini Tampereen Tammelan torilla perjantaina 19.7 alkaen klo 09:00. Maksuksi käy kortti ja käteinen.

-Salla-

Salla 7.7.2019

UutisiaSään salliessa Pompuliini Tampereen Tammelan torilla torstaina 18.7 alkaen klo 08:00. Maksuksi käy kortti ja käteinen.

-Salla-

Salla 25.6.2019

UutisiaKoska on luvattu kovia vesisateita ja huonoa ilmaa tälle viikolle, pompuliinin toripäivä siirtyy heinäkuulle. Tarkemman viikon ja päivän ilmoitan lähipäivinä kunhan sää sen sallii :)

-Salla-

Salla 18.6.2019

UutisiaPompuliini suuntaa sään salliessa ensiviikon torstaina 27.6.2019 Tampereen Tammelan torille myymään klo 08:00-14:00! Maksuksi käy sekä kortti että käteinen. Mukana näitä ihania "karkkipusseja" ja paljon muuta! Tervetuloa

-Salla-

Salla 27.5.2019

UutisiaUusia ihania kesätuotteita saapuu pian verkkokauppaan! Tässä jo hieman maistiaisia niistä!

-Salla-

Salla 13.5.2019

UutisiaPompuliinissa alkaa juhlaviikot! Kaikki tuotteet -20% alennuksella alkaen tästä päivästä jatkuen 20.5.2019 asti! Alennus koskee vain verkkokaupassa olevia valmiita tuotteita.

-Salla-

Salla 11.5.2019

UutisiaUusi kortinlukija saapui yritykselle! Tämä siis mahdollistaa korttimaksut ja lähimaksun kun rantaudumme pian kesätoreille myymään! Alustava suunitelma on mennä Tampereen Tammelan torille kesäkuussa. Tästä infoa myöhemmin! Ihanaa kesää kaikille!

-Salla-

Salla 1.5.2019

UutisiaYrityksen yksiuukautispäivän kunniaksi facebookin puolella pyörähti käyntiin arvonta! Käy katsomassa mitä siellä arvotaan ja ota osaa kilpailuun!

-Salla-

Salla 23.4.2019

UutisiaKevät ja kesä lähestyvät hurjaa vauhtia! Pääsiäisloman aikana syntyi paljon uusia ihania tuotteita joita löydät sivuilta. Uutuus tuotteina mm. kauniit nilkkarenkaat kesän rantakeleihin! Muistathan että voit myös pyytää itsellesi tuotteen joita ei näiltä sivuilta vielä löydy. Suunnittelen mielelläni uniikkeja koruja juuri sinua varten! Ihanaa kevättä!

-Salla-

Salla 6.4.2019

UutisiaUusia keväisiä materiaaleja, mitähän kaikkea ihanaa näistä tulee?!

-Salla-

Salla 1.4.2019

UutisiaTervetuloa tutustumaan uusiin ihaniin sivuihini!

-Tmi Pompuliini-

Ole yhteydessä!

Salla Sallinen

salla.sallinen(a)pompuliini.fi


Lähetä viesti. Vastaan mahdollisimman pian.

EN ole robotti
Pompuliini

Salla 20.10.2021

UutisiaJoulu alkaa lähestyä hurjaa vauhtia ja Pompuliinissa on ollut jo täysi tohina käynnissä. Syksyn kiireet on meinannut viedä kaiken huomion siitä että ei ole ehtinyt edes sivuille päivittämään! Tuotteita on tilattu mukavasti ja olen siitä erittäin kiitollinen! Joulukuun alussa on tulossa joulumyyjäiset Tallipihalla Tampereella ja Pompuliini on siellä mukana 4-5.12. mikäli vain olosuhteet ja kelit sen sallivat! Nyt on hyvä aika miettiä mitä ihanuuksia haluaisit tilata läheisillesi tai itsellesi pukinkonttiin ja laittaa tilauksia ajoissa tulemaan! Joulutuotteet päivittyvät sivuille vielä tämän kuun aikana!

-Salla-

Salla 15.08.2021

UutisiaKesä meni niin hurjan nopeasti ja syksy koitti että Pompuliinissakaan ei meinattu mukana pysyä! Nyt on kuitenkin uudet nettisivut päivitetty ja paljon uusia ihania tuotteita lisätty sivuille. Paljon on myös poistunut tuotteita. Syksyllä on tulossa Tallipihan syysmarkkinat, niistä lisätietoja tapahtumat osiossa! Syksy tuo mukanaan paljon uusia tuotteita, kokeiluja ja jänniä juttuja! Pysy siis kuulolla ja seuraa somea ja verkkosivuja! Ihanaa syksyä!

-Salla-

Salla 02.07.2021

UutisiaKesä on täällä ja kelit on hellinyt enemmän ja vähemmän meitä kaikkia! Itse en ole niin kovan helteen ystävä koska silloin ei jaksa paljon tehdä edes käsitöitä, mutta aina sitä jotain jaksaa ilta viileällä. Kovasti olen myös mökillä nyt tehnyt töitä ja nauttinut mökin ja luonon rauhasta ja pyrkinyt olemaan vastuullisesti ja turvassa koronan suhteen.

Ensiviikolla starttaa Pompuliinin kesäkiertue ja ensimmäisenä kohteena on Vaasan kauppatori! Tarkoitus on olla kauppatorilla 8.7.2021 klo 08.00-18.00. Kaikki on kuitenkin ilma riippuvaista ja koronariippuvaista mutta mikäli mikään ei peruuta tai tule esteeksi niin tuolloin löydät Pompuliinin kojun keskeltä Vaasan kauppatoria! Tule siis viettämään sinne ihana kesäpäivä! Kortti ja käteinen käyvät kumpikin maksuvälineenä :)

Seuraavaa kesäkiertue kaupunkia ei ole vielä päätetty mutta seuraamalla sivuja ja somea niin sieltä löytyy varmasti informaatiota!

Verkkokauppa palvelee edelleen 24/7 ja tilaukset pyritään toimittamaan mahdollisimman nopealla aikataululla :) Yleensä vastaan sinulle saman vuorokauden kuluessa tilauksesta, mutta nyt on muutama tapaus ollut että en ole saanut sähköpostia joten ole vain sinnikkäästi yhteydessä, ellei minusta ala mitään kuulumaan!

Ihanaa kesää kaikille!

-Salla-

Salla 04.04.2021

UutisiaKevät on edennyt jo pitkälle ja Pompuliinissakin ehdittiin viettää kaksivuotiset syntymäpäivät! Kovasti jo kesää odotellaan ja kaikenlaiset uudet projektit ovat tekeillä! Paljon uusia kesäkoruja, pehmoleluja, laukkuja ja muita ihanuuksia tulossa myyntiin ja myös suuntana kesäkuussa Tallipihan kesäkauden avajaiset jotka pidetään 6.6.2021! Toivotaan että tapahtuma järjestyy ja pääsen pitkästä aikaa esittelemään teille livenä kaikkia ihania uutuuksia. Voit edelleen laittaa minulle myös viestiä jos toiveissa on jokin sinulle kustomoitu koru, avainnauha tai vastaava niin katsotaan mitä voidaan tehdä! Ihanaa kevättä kaikille!

-Salla-

Salla 16.02.2021

UutisiaPitkä ja kylmä tammikuu on jo takanapäin ja kevät aurinko alkaa hiljalleen paistelemaan jo taivaalla. Pompuliinissa puhaltelee uusia tuulia kun se aloitti yhteistyön Lankakauppa Villa Pallon kanssa! Pompuliinin silmukkamerkkituotteita on nyt myös saatavana Pirkkalassa kauppakeskus Veskassa olevasta Villa Pallo lankakaupasta osoitteesta Saapastie 2, 33950 Pirkkala. Tuotteita löytyy myös heidän nettisivuiltaan www.villapallo.fi Myös uusia keväisiä tuotteita lisätään hiljalleen sivuille ja toivottavasti kevään korvalla on tulossa myös tapahtumia johon Pompuliini osallistuu. Nyt kuitenkin kuumimmat myynnit tapahtuu verkkokaupanvälityksellä! Ihanaa kevättä kaikille!

-Salla-

Salla 19.01.2021

UutisiaUusi vuosi ja uusia juttuja! Vuosi on alkanut rauhallisesti ja Pompuliinissa on hiljalleen orientoiduttu uusiin juttuihin ja kokeiltu erilaisia uusia tekniikoita. Tässä mm. kauniita pieniä rintakoruja ja niihin sopivia korviksia! Tuotteet on tehty fimomassasta ja pienet koristeet ja kukat on tehty myös kaikki käsin. Uusia tuotteita tipahtelee pitkin alkuvuotta verkkosivuille! Jos sinulla on jotain mitä kaipaisit tuotevalikoimaan laita rohkeasti vain viestiä! Rauhallista ja turvallista vuoden alkua kaikille ja toivotaan että näemme tänä kesänä tapahtumissa ja toreilla!

-Salla-

Salla 19.12.2020

UutisiaPompuliinissa rauhoitutaan hiljalleen joulun viettoon ja palataan taas ensi vuonna uusin voimin ja ideoin kohti uutta ja parempaa vuotta! Toivotaan että ensi vuonna pääsee enemmän kohtaamaan teitä asiakkaita livenä toreilla ja tapahtumissa! Hyvää ja rauhallista ja turvallista joulua!

-Salla-

Salla 18.11.2020

UutisiaJoulu tulla huristelee kovalla vauhdilla ja Pompuliinissa tehdään uusia juttuja! Nyt on aika alkaa miettiä mitä tilaa pukinkonttiin Pompuliinin verkkokaupasta! Viimeiset verkkokauppatilaukset otetaan vastaan 18.12.2020 jonka jälkeen Pompuliinissa lähdetään joulunviettoon. Tee siis tilauksesi viimeistään silloin niin tuote ehtii vielä postitse jouluksi perille :) Uutuus tuotteita on taas tullut ja koti ja sisustus osastolla on tullut paljon uusia ekotuotteita joista saa kivan ekolahjan. Vaikka tiskiliina, vanulaput ja pesupussi samaan pakettiin! Ihanaa joulunodotusta kaikille!

-Salla-

Salla 2.11.2020

UutisiaKolme yötä Popaalin joulutoriin! Pompuliinin verkkokaupassa kaikki joulutorin aikana tehdyt tilaukset toimituskuluitta ja tarjous koskee vain verkkokaupan tuotteita ja tilauksia kotimaahan. Tarjous päättyy 8.11 klo 23. Joulutorin muut yritykset ja tarjoukset ja ihanat tuotteet löytyy Facebookista paikasta https://www.facebook.com/groups/POPAALI

-Salla-

Salla 12.10.2020

UutisiaPompuliinissa on alkanut tohinalla joulukiireet! Pompuliini on osallistumassa kahteen eri joulutapahtumaan. Ensimmäinen on verkossa järjestettävä virtuaalinen joulutori joka kulkee nimellä Popaalin joulutori. Tapahtuma on 5.-8.11.2020. Toinen tapahtuma on Tampereen Tallipihalla järjestettävä joulutori 5.12.2020! Nämä kummatkin tapahtumat ovat tuoneet paljon jouluisia kiireitä Pompuliiniin ja täällä on yritetty virittäytyä jo jouluisiin tunnelmiin syksyn ilmoista huolimatta. Onneksi vielä on rutkasti aikaa toteuttaa uusia ideoita ja hioa vanhoja :) Mikäli sinulla on ajatuksissa tilata Pompuliinista joululahjoja suosittelen niiden tilausta ajoissa, että ehtivät toimitukseen ennen joulun pahimipa kiireitä! Pompuliini pyrkii silti toteuttamaan kaikki tilaukset ja toivett aikarajojen puitteissa. Ihanaa syksyä kaikille ja pysykää turvassa ja terveenä koronatilanteesta huolimatta!

-Salla-

Salla 31.8.2020

UutisiaSyksy ja pimeät illat jo saapuvat. Pompuliinissa on ollut kiirettä tilaustöitä tehden ja uusia tuotteita suunnitellen :) Uusina tuotteina ovat mm. bambua ja puuvillaa sisältävät ekologiset tiskiliinat sekä tiskiliinaripustimet. Myös uutuutena on tänä vuonna virkatut heijastimet jotka heijastavat kaksipuoleisesti. Tulossa myös heijastavia avainnauhoja ja lisää kaikkea ihanaa hiuksiin! Pompuliini osallistuu myös Tallipihan suureen käsityöläistapahtumaan 3.-4.10.2020 mikäli koronatilanne sen sallii. Oikein ihanaa syksyä kaikille ja pysykää turvassa!

-Salla-

Salla 5.7.2020

UutisiaKesä mennä huristelee kovaa kyytiä eteenpäin ja Pompuliinissakin on vähän lomailtu ja kierrelty ympäri kaunista Suomea :) Monta ihanaa käsityöpaikkaa on nähty ja monta on vielä näkemättä. Pompuliinin verokkauppa kuitenkin palvelee sinua koko kesän ja sähköpostitse voi laittaa viestiä ja kysymyksiä jos jotain herää mielelle :) Oikein ihanaa kesää kaikille!

-Salla-

Salla 4.6.2020

UutisiaKässämessut alkaa huomenna!!! Messut tapahtuvat Facebookissa ryhmässä kässämessutnetissä MESSUHALLI. Pompuliini tarjoaa ilmaiset postikulut messujen ajan 5.-7.6.2020! Kaikki tuotteet postitetaan kirjepostilla, joten ne tulevat sinulle kotiovelle! Mikäli jokin tuote loppuu messujen aikana, ilmoitan siitä sinulle ja valmistan sinulle haluamasi tuotteen mahdollisimman nopeasti! Ihania messuja!!!

-Salla-

Salla 9.5.2020

UutisiaUusia ihania ja kesäisiä koruja valmistuu hurjaa vauhtia kesäisiä kässämessujanetissä tapahtumaa ajatellen! Tuotteet ovat toki jo nyt myynnissä mutta niitä saa myös messuilla!

-Salla-

Salla 14.4.2020

UutisiaPääsiäinen on ohitse ja arki on taas koittanut Pompuliinissa :) Innostuin pääsiäisenä virkkaamaan erilaisia uusia juttuja ja laitoin niitä nyt verkkokauppaan. Niitä on tulossa vielä paljon lisää sillä nyt on vain sitä aikaa kun kaikkien pitää olla kotona ja tehdä etätöitä. Koronakriisistä huolimatta Pompuliinin toiminta on jatkunut normaalisti ja muistutan edelleen että kaikki tilaamasi tuotteet tulevat kotiovellesi asti ja toimituskulut on vain 2,90€! Lisää tuotteita tulossa pian!

-Salla-

Salla 1.4.2020

Uutisia-Salla-

Salla 30.3.2020

UutisiaPompuliinissa alkoi tänään synttäriviikot! Facebookin puolella pyörähti käyntiin myös arvonta! Käy tykkäämässä sivusta ja valitse sinulle mieluisin tuote ja kommentoi facebook päivitystä ja olet mukana arvonnassa! Suuri kiitos myös kaikille kässämessutnetissä tapahtumaan osallistuneille, sekä järjestäjille että teille ihanille asiakkaille!

-Salla-

Salla 17.3.2020

UutisiaPompuliini osallistuu verkossa järjestettävään kässämessut netissä tapahtumaan 27.-29.3.2020! Tapahtuma on kokonaisuudessaan netissä ja yritysten omissa verkkokaupoissa. Kaikki Pompuliinin tuotteet toimitetaan kirjepostina kotiisi, tällöin sinun ei tarvitse hakea tilaustasi postista tai pakettiautomaatilta. Lisätietoa tapahtumasta ja mukana olevista yrityksistä täällä https://www.kässämessutnetissä.fi.

-Salla-

Salla 10.3.2020

UutisiaPaljon uusia ihania tuotteita päivitetty sivuille! Nyt myös uutuutena hopeasormukset joiden kokoa voit itse säätää. Muita uutuuksia on myös niin rannekoruissa kuin herkkukoruissakin! Kevät tekee kovaa vauhtia jo tuloaan ja Pompuliinikin valmistautuu jo kevään ja kesän myyntitapahtumiin! Ainakin näemme Tampereen Tallipihalla taas toukokuussa! Myös Tammelan torilla tulen viettämään kesällä paljon aikaa joten siellä myös voit kohdata Pompuliinin. Verkkokauppa palvelee sinua edelleen 24/7 ja älä epäröi laittaa viestiä mikäli haluaisit jonkun sinulle yksilöidyn korun!

Uutuutena nyt myös että kaikki roikkuvat ja nappirkovakorut on mahdollista saada myös reiättöminä! Nappikorvakorut toimivat magneetilla, jotka eivät purista ja kiristä tai aiheuta allergiaa ja roikkuvat korvakorut ovat klipsumalliset jotka eivät myöskään purista. Kaikki reiättömät ovat myös nikkelivapaita.

-Salla-

Salla 13.2.2020

UutisiaFacebookissa käynnistyi ystävänpäivä arvonta! Käy osallistumassa arvontaa ja voit voittaa avainnauhan itsellesi ja ystävällesi! Arvonta suoritetaan huomenna 14.2.2020 klo 22:00!

-Salla-

Salla 1.2.2020

UutisiaVerkkosivut on uudistettu ja freesattu! Nyt löydät helpommin tuotteet eri aihealueista. Myös uusia tuotteita on lisätty sivuille! Tammikuu on mennyt kirjanpidollisissa merkeissä ja nyt vihdoin kun ne on saatu tehtyä voi taas keskittyä täysipainoisesti pelkästään korujen tekemiseen ja uusien ihanien tuotteiden ideointiin! Lähempänä ystävänpäivää somessa tapahtuu jotain jännää, kannattaa siis tarkkailla sometilejä Facebookkia ja Instagramia!

-Salla-

Salla 2.1.2020

UutisiaUusi vuosi ja uudet kujeet! Pompuliinissa heräillään hiljalleen uuteen vuoteen ja työt jatkuvat :) Uusia tuotteita tulossa lähiaikoina! Seuraa siis somea sekä Instagramia että Facebookkia ja verkkosivuja niin pysyt ajantasalla :) Ihanaa vuoden alkua kaikille!

-Salla-

Salla 22.12.2019

UutisiaHyvää ja rauhallista joulua kaikille sekä onnellista uutta vuotta 2020!

-Salla-

Salla 3.12.2019

UutisiaKiitos kaikille Tampereen Tallipihan joulutorilla mukana olleille apulaisille ja etenkin teille asiakkaille! Oli huippupäivä! Alla vielä muutama kuva herkullisesta myyntipöydästä! Vielä ehdit tilaamaan pukinkonttiin mieluisia lahjoja!

-Salla-

Salla 2.11.2019

UutisiaPompuliinissa on alkanut jo jouluvalmistelut täydellä teholla ja uusia tuotteita syntyy vauhdilla. Pompuliini osallistuu Tampereen Tallipihan joulutori tapahtumaan 30.11-1.12.2019! Tule siis paikalle ihailemaan jouluisia tuotteita ja kokemaan joulun lämmin tunnelma ja ostamaan joululahjat ajoissa pukinkonttiin!

-Salla-

Salla 8.10.2019

UutisiaUutta kokeilua Pompuliinissa. Innostuin tekemään riipuksia ja niihin sopivia korvakoruja. Tässä ensimmäinen valmis tuotos metsäisellä kettu aiheella :) Luvassa paljon lisää malleja ja teemoja! Riipus ja korvakorut tullaan myymään vain yhdessä.

-Salla-

Salla 17.9.2019

UutisiaAiemmasta ilmoituksesta poiketen Pompuliini ei valitettavasti pääse Tallipihan suureen käsityöläistapahtumaan. Tulossa kuitenkin paljon uusia tuotteita verkkokauppaan ja lähiaikoina myös arvonta facebookissa joten pysykää kuulolla! :) Ihanaa syksyä kaikille!

-Salla-

Salla 15.8.2019

UutisiaTampereen Tallipihan elojuhlassa mm. näitä ihania tuotteita tarjolla! Elojuhla on 25.8.2019 klo. 11:00-17:00!

-Salla-

Salla 2.8.2019

UutisiaPompuliini Tampereen Tallipihan Elojuhlassa 25.8.2019 klo. 11:00-17:00!

-Salla-

Salla 21.7.2019

UutisiaPompuliini Tampereen Tammelan torilla maanantaina 22.7 alkaen klo 08:00. Maksuksi käy kortti ja käteinen.

-Salla-

Salla 18.7.2019

UutisiaPompuliini Tampereen Tammelan torilla perjantaina 19.7 alkaen klo 09:00. Maksuksi käy kortti ja käteinen.

-Salla-

Salla 7.7.2019

UutisiaSään salliessa Pompuliini Tampereen Tammelan torilla torstaina 18.7 alkaen klo 08:00. Maksuksi käy kortti ja käteinen.

-Salla-

Salla 25.6.2019

UutisiaKoska on luvattu kovia vesisateita ja huonoa ilmaa tälle viikolle, pompuliinin toripäivä siirtyy heinäkuulle. Tarkemman viikon ja päivän ilmoitan lähipäivinä kunhan sää sen sallii :)

-Salla-

Salla 18.6.2019

UutisiaPompuliini suuntaa sään salliessa ensiviikon torstaina 27.6.2019 Tampereen tammelan torille myymään klo 08:00-14:00! Maksuksi käy sekä kortti että käteinen. Mukana näitä ihania "karkkipusseja" ja paljon muuta! Tervetuloa

-Salla-

Salla 27.5.2019

UutisiaUusia ihania kesätuotteita saapuu pian verkkokauppaan! Tässä jo hieman maistiaisia niistä!

-Salla-

Salla 13.5.2019

UutisiaPompuliinissa alkaa juhlaviikot! Kaikki tuotteet -20% alennuksella alkaen tästä päivästä jatkuen 20.5.2019 asti! Alennus koskee vain verkkokaupassa olevia valmiita tuotteita.

-Salla-

Salla 11.5.2019

UutisiaUusi kortinlukija saapui yritykselle! Tämä siis mahdollistaa korttimaksut ja lähimaksun kun rantaudumme pian kesätoreille myymään! Alustava suunitelma on mennä Tampereen Tammelan torille kesäkuussa. Tästä infoa myöhemmin! Ihanaa kesää kaikille!

-Salla-

Salla 1.5.2019

UutisiaYrityksen yksiuukautispäivän kunniaksi facebookin puolella pyörähti käyntiin arvonta! Käy katsomassa mitä siellä arvotaan ja ota osaa kilpailuun!

-Salla-

Salla 23.4.2019

UutisiaKevät ja kesä lähestyvät hurjaa vauhtia! Pääsiäisloman aikana syntyi paljon uusia ihania tuotteita joita löydät sivuilta. Uutuus tuotteina mm. kauniit nilkkarenkaat kesän rantakeleihin! Muistathan että voit myös pyytää itsellesi tuotteen joita ei näiltä sivuilta vielä löydy. Suunnittelen mielelläni uniikkeja koruja juuri sinua varten! Ihanaa kevättä!

-Salla-

Salla 6.4.2019

UutisiaUusia keväisiä materiaaleja, mitähän kaikkea ihanaa näistä tulee?!

-Salla-

Salla 1.4.2019

UutisiaTervetuloa tutustumaan uusiin ihaniin sivuihini!

-Tmi Pompuliini-

Ole yhteydessä!

Salla Sallinen

salla.sallinen(a)pompuliini.fi


Lähetä viesti. Vastaan mahdollisimman pian.

EN ole robotti