Valikko

Toimitusehdot


Yleistä verkkosivuista

Verkkosivujen tuotteita myy Tmi Pompuliini Y-tunnus 2987348-9.

Toimitamme tuotteita koko Suomen alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvolisäveron.
Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Toimitus- ja postimaksut kuluttajalle

Suomeen lähetettäessä postikulut 2,90€. Mikäli tilaus ylittää yli 30€ euroa, toimitus ilmainen. Jos toimitusosoite on eri kuin tilaaja, emme laita mukaan tuotteen hintatietoja (jos tilaat lahjaksi).

Maksutavat

Sähköpostilasku lähetetään kun tilaus on vastaanotettu. Tilaus lähetetään kun maksusuoritus näkyy yrityksen tilillä.

14 päivän palautusoikeus

Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön sekä se täytyy palauttaa alkuperäisessä pakkauksessaan. Koruja ei saa palauttaa tavallisessa kirjekuoressa. Alennustuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Palautusoikeus raukeaa mikäli: Tuotetta on käytetty.

Tuotteilla ei ole 14 päivän palautusoikeuden lisäksi varsinaista erillistä vaihto-oikeutta. Mikäli tilaamasi tuote on väärän kokoinen tai muulla tavalla sopimaton, voit tehdä tuotepalautuksen kuluttajasuojalain mukaisesti 14 päivän kuluessa tilauksesta ja tilata uuden haluamasi tuotteen.

Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, toimi seuraavasti

Ota yhteyttä sähköpostilla salla.sallinen(a)pompuliini.fi

Tmi Pompuliini ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Tmi Pompuliini pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

1. Rekisterinpitäjä

Tmi Pompuliini
Sähköposti: salla.sallinen(a)pompuliini.fi
Y-tunnus: 2987348-9

2. Yhteydenotot rekisteriä koskevissa asioissa

Sähköposti: salla.sallinen(a)pompuliini.fi

3. Rekisterin nimi

Tmi Pompuliinin asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisterin henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on mahdollistaa asiakkaiden tilausten käsittely, toimittaminen ja arkistointi sekä asiakassuhteen hoitaminen, hallinta ja kehittäminen. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Rekisterin sisältämiä asiakastietoja voidaan käyttää Tmi Pompuliinin kehittämiseen, tuotteiden tarjoamisiin, myymiseen, markkinointiin sekä tilastollisiin tarkoituksiin, luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Tietoja ei käytetä markkinointiin.

5. Rekisterin sisältö

Asiakasrekisteri sisältää seuraavia tietoja

asiakkaan etu- ja sukunimi
sähköpostiosoite
postiosoite
tiedot käsitellyistä tilauksista tilausten mahdolliset Postin seurantatiedot

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin säännönmukaisena tietolähteenä ovat asiakkaan tilausta tehdessä antamat tiedot, jotka asiakas itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään sekä asiakkaan kirjallisesti, puhelimitse tai sähköpostilla antamat tiedot asiakkaan pyytäessä lisää tietoa tai ostaessa tuotetta. Muita säännönmukaisia tietolähteitä ei ole.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Järjestelmän tietoihin pääsevät ainoastaan rekisteriä hoitava henkilö. Rekisterin käyttäjää sitoo vaitiolovelvollisuus. Ei säännömukaisia tietojen luovutuksia EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle tai kolmansille osapuolille. Henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille ilman asiakkaan suostumista. Asiakkaan ostaessa Tmi Pompuliinin tuotteita, on rekisterinpitäjällä oikeus ilmottaa tilauksen käsittelyyn tarvittavat asiakkaan tiedot yhteistyökumppanille, esim. Posti. Asiakas saa halutessaan käytettävän yrityksen yhteystiedot ja rekisteriselosteen.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot käsitellään luottamuksellisina. Rekisteri on suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsee ja niitä ovat oikeutettu käyttämään vain rekisteriasioista vastaava henkilö.

9. Rekisteröidyn kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää yritystä käsittelemästä itseään koskevien tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin ja -mainontaan, sekä markkinointi ja mielipidetutkimusta varten ilmoittamalla siitä sähköisesti Tmi Pompuliinin sähköpostiin.

10. Rekisteröidyn tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa hänen Tmi Pompuliinin asiakasrekisteriin tallennetut tiedot. Tarkastuspyyntö tulee esittää kirjallisena rekisterinpitäjälle.

11. Tietojen korjaaminen ja poistaminen

Asiakas voi korjata perustietojaan ilmoittamalla siitä rekisterinhoitajalle. Asiakas itse vastaa tietojen oikeellisuudesta ja Tmi Pompuliini voi oikaista, poistaa tai täydentää rekisterissä olevia tietoja, jotka ovat puutteellisia, virheellisiä tai vanhentuneita. Tmi Pompuliini ei tarkista ulkopuolisista lähteistä tietojen oikeellisuutta.


Ole yhteydessä!

Salla Sallinen

salla.sallinen(a)pompuliini.fi


Lähetä viesti. Vastaan mahdollisimman pian.

EN ole robotti
Kissa

Yhteystiedot


Tänään on


Tapahtumia

Pompuliini Tampereen Tallipihan joulutorilla 30.11-1.12.2019!

Pompuliini
piparivalot

Toimitusehdot


Yleistä verkkosivuista

Verkkosivujen tuotteita myy Tmi Pompuliini Y-tunnus 2987348-9.

Toimitamme tuotteita koko Suomen alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvolisäveron.
Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Toimitus- ja postimaksut kuluttajalle

Suomeen lähetettäessä postikulut 2,90€. Mikäli tilaus ylittää yli 30€ euroa, toimitus ilmainen. Jos toimitusosoite on eri kuin tilaaja, emme laita mukaan tuotteen hintatietoja (jos tilaat lahjaksi).

Maksutavat

Sähköpostilasku lähetetään kun tilaus on vastaanotettu. Tilaus lähetetään kun maksusuoritus näkyy yrityksen tilillä.

14 päivän palautusoikeus

Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön sekä se täytyy palauttaa alkuperäisessä pakkauksessaan. Koruja ei saa palauttaa tavallisessa kirjekuoressa. Alennustuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Palautusoikeus raukeaa mikäli: Tuotetta on käytetty.

Tuotteilla ei ole 14 päivän palautusoikeuden lisäksi varsinaista erillistä vaihto-oikeutta. Mikäli tilaamasi tuote on väärän kokoinen tai muulla tavalla sopimaton, voit tehdä tuotepalautuksen kuluttajasuojalain mukaisesti 14 päivän kuluessa tilauksesta ja tilata uuden haluamasi tuotteen.

Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, toimi seuraavasti

Ota yhteyttä sähköpostilla salla.sallinen(a)pompuliini.fi

Tmi Pompuliini ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Tmi Pompuliini pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

1. Rekisterinpitäjä

Tmi Pompuliini
Sähköposti: salla.sallinen(a)pompuliini.fi
Y-tunnus: 2987348-9

2. Yhteydenotot rekisteriä koskevissa asioissa

Sähköposti: salla.sallinen(a)pompuliini.fi

3. Rekisterin nimi

Tmi Pompuliinin asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisterin henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on mahdollistaa asiakkaiden tilausten käsittely, toimittaminen ja arkistointi sekä asiakassuhteen hoitaminen, hallinta ja kehittäminen. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Rekisterin sisältämiä asiakastietoja voidaan käyttää Tmi Pompuliinin kehittämiseen, tuotteiden tarjoamisiin, myymiseen, markkinointiin sekä tilastollisiin tarkoituksiin, luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Tietoja ei käytetä markkinointiin.

5. Rekisterin sisältö

Asiakasrekisteri sisältää seuraavia tietoja

asiakkaan etu- ja sukunimi
sähköpostiosoite
postiosoite
tiedot käsitellyistä tilauksista tilausten mahdolliset Postin seurantatiedot

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin säännönmukaisena tietolähteenä ovat asiakkaan tilausta tehdessä antamat tiedot, jotka asiakas itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään sekä asiakkaan kirjallisesti, puhelimitse tai sähköpostilla antamat tiedot asiakkaan pyytäessä lisää tietoa tai ostaessa tuotetta. Muita säännönmukaisia tietolähteitä ei ole.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Järjestelmän tietoihin pääsevät ainoastaan rekisteriä hoitava henkilö. Rekisterin käyttäjää sitoo vaitiolovelvollisuus. Ei säännömukaisia tietojen luovutuksia EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle tai kolmansille osapuolille. Henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille ilman asiakkaan suostumista. Asiakkaan ostaessa Tmi Pompuliinin tuotteita, on rekisterinpitäjällä oikeus ilmottaa tilauksen käsittelyyn tarvittavat asiakkaan tiedot yhteistyökumppanille, esim. Posti. Asiakas saa halutessaan käytettävän yrityksen yhteystiedot ja rekisteriselosteen.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot käsitellään luottamuksellisina. Rekisteri on suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsee ja niitä ovat oikeutettu käyttämään vain rekisteriasioista vastaava henkilö.

9. Rekisteröidyn kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää yritystä käsittelemästä itseään koskevien tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin ja -mainontaan, sekä markkinointi ja mielipidetutkimusta varten ilmoittamalla siitä sähköisesti Tmi Pompuliinin sähköpostiin.

10. Rekisteröidyn tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa hänen Tmi Pompuliinin asiakasrekisteriin tallennetut tiedot. Tarkastuspyyntö tulee esittää kirjallisena rekisterinpitäjälle.

11. Tietojen korjaaminen ja poistaminen

Asiakas voi korjata perustietojaan ilmoittamalla siitä rekisterinhoitajalle. Asiakas itse vastaa tietojen oikeellisuudesta ja Tmi Pompuliini voi oikaista, poistaa tai täydentää rekisterissä olevia tietoja, jotka ovat puutteellisia, virheellisiä tai vanhentuneita. Tmi Pompuliini ei tarkista ulkopuolisista lähteistä tietojen oikeellisuutta.


Ole yhteydessä!

Salla Sallinen

salla.sallinen(a)pompuliini.fi


Lähetä viesti. Vastaan mahdollisimman pian.

EN ole robotti
Pompuliini
piparivalot

Toimitusehdot


Yleistä verkkosivuista

Verkkosivujen tuotteita myy Tmi Pompuliini Y-tunnus 2987348-9.

Toimitamme tuotteita koko Suomen alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvolisäveron.
Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Toimitus- ja postimaksut kuluttajalle

Suomeen lähetettäessä postikulut 2,90€. Mikäli tilaus ylittää yli 30€ euroa, toimitus ilmainen. Jos toimitusosoite on eri kuin tilaaja, emme laita mukaan tuotteen hintatietoja (jos tilaat lahjaksi).

Maksutavat

Sähköpostilasku lähetetään kun tilaus on vastaanotettu. Tilaus lähetetään kun maksusuoritus näkyy yrityksen tilillä.

14 päivän palautusoikeus

Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön sekä se täytyy palauttaa alkuperäisessä pakkauksessaan. Koruja ei saa palauttaa tavallisessa kirjekuoressa. Alennustuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Palautusoikeus raukeaa mikäli: Tuotetta on käytetty.

Tuotteilla ei ole 14 päivän palautusoikeuden lisäksi varsinaista erillistä vaihto-oikeutta. Mikäli tilaamasi tuote on väärän kokoinen tai muulla tavalla sopimaton, voit tehdä tuotepalautuksen kuluttajasuojalain mukaisesti 14 päivän kuluessa tilauksesta ja tilata uuden haluamasi tuotteen.

Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, toimi seuraavasti

Ota yhteyttä sähköpostilla salla.sallinen(a)pompuliini.fi

Tmi Pompuliini ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Tmi Pompuliini pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

1. Rekisterinpitäjä

Tmi Pompuliini
Sähköposti: salla.sallinen(a)pompuliini.fi
Y-tunnus: 2987348-9

2. Yhteydenotot rekisteriä koskevissa asioissa

Sähköposti: salla.sallinen(a)pompuliini.fi

3. Rekisterin nimi

Tmi Pompuliinin asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisterin henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on mahdollistaa asiakkaiden tilausten käsittely, toimittaminen ja arkistointi sekä asiakassuhteen hoitaminen, hallinta ja kehittäminen. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Rekisterin sisältämiä asiakastietoja voidaan käyttää Tmi Pompuliinin kehittämiseen, tuotteiden tarjoamisiin, myymiseen, markkinointiin sekä tilastollisiin tarkoituksiin, luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Tietoja ei käytetä markkinointiin.

5. Rekisterin sisältö

Asiakasrekisteri sisältää seuraavia tietoja

asiakkaan etu- ja sukunimi
sähköpostiosoite
postiosoite
tiedot käsitellyistä tilauksista tilausten mahdolliset Postin seurantatiedot

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin säännönmukaisena tietolähteenä ovat asiakkaan tilausta tehdessä antamat tiedot, jotka asiakas itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään sekä asiakkaan kirjallisesti, puhelimitse tai sähköpostilla antamat tiedot asiakkaan pyytäessä lisää tietoa tai ostaessa tuotetta. Muita säännönmukaisia tietolähteitä ei ole.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Järjestelmän tietoihin pääsevät ainoastaan rekisteriä hoitava henkilö. Rekisterin käyttäjää sitoo vaitiolovelvollisuus. Ei säännömukaisia tietojen luovutuksia EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle tai kolmansille osapuolille. Henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille ilman asiakkaan suostumista. Asiakkaan ostaessa Tmi Pompuliinin tuotteita, on rekisterinpitäjällä oikeus ilmottaa tilauksen käsittelyyn tarvittavat asiakkaan tiedot yhteistyökumppanille, esim. Posti. Asiakas saa halutessaan käytettävän yrityksen yhteystiedot ja rekisteriselosteen.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot käsitellään luottamuksellisina. Rekisteri on suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsee ja niitä ovat oikeutettu käyttämään vain rekisteriasioista vastaava henkilö.

9. Rekisteröidyn kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää yritystä käsittelemästä itseään koskevien tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin ja -mainontaan, sekä markkinointi ja mielipidetutkimusta varten ilmoittamalla siitä sähköisesti Tmi Pompuliinin sähköpostiin.

10. Rekisteröidyn tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa hänen Tmi Pompuliinin asiakasrekisteriin tallennetut tiedot. Tarkastuspyyntö tulee esittää kirjallisena rekisterinpitäjälle.

11. Tietojen korjaaminen ja poistaminen

Asiakas voi korjata perustietojaan ilmoittamalla siitä rekisterinhoitajalle. Asiakas itse vastaa tietojen oikeellisuudesta ja Tmi Pompuliini voi oikaista, poistaa tai täydentää rekisterissä olevia tietoja, jotka ovat puutteellisia, virheellisiä tai vanhentuneita. Tmi Pompuliini ei tarkista ulkopuolisista lähteistä tietojen oikeellisuutta.


Ole yhteydessä!

Salla Sallinen

salla.sallinen(a)pompuliini.fi


Lähetä viesti. Vastaan mahdollisimman pian.

EN ole robotti